3x Crimineel Goede Online Escape Rooms

3x Crimineel Goede Online Escape Rooms

Houd je van puzzelen, online speuren en wil je je tanden zetten in een levensechte moordzaak? Dan is een online escape room van Crimibox jou vast en zeker op het lijf geschreven! In dit blog vertellen we hoe een online escape room werkt en zetten we 3 crimineel goede digitale spellen voor je op een rij. Welke zaak ga jij vandaag oplossen?

online escape room

Hoe werkt een digitale escape room?

Een digitale escape room is een spel vol puzzels, speurwerk en mysteries dat zich volledig online afspeelt. Je hoeft dus niet te wachten tot er iets op je deurmat valt, maar je kan het spel direct volledig online spelen en oplossen. Wanneer je een online escape room spel in onze webshop koopt, krijg je namelijk meteen toegang tot het spel.

online escape room

Hoe lang duurt een online escape room?

Sommige virtual escape rooms duren slechts een uur, maar onze Crimibox dossiers staan garant voor nog meer speelplezier. Afhankelijk van jouw detective skills ben je ongeveer één avond bezig om de moord op te lossen tijdens het spel. Er is bij ons geen sprake van een aflopende klok of tijdsdruk om de stress te verhogen. Onze escape room spellen zijn al bloedstollend genoeg zonder tijdsdruk. 

Zelfs als je geen hele avond de tijd hebt, kun je prima aan één van onze mystery games beginnen. Je kunt tijdens het speuren gerust even stoppen en op een later moment weer verder werken aan je detective spel. Via jouw eigen accountpagina houd je namelijk blijvend toegang tot je digitale moordspel. Je kunt elke zaak vaker bekijken en opstarten.

online escape room Crimibox

Hoe moeilijk is een virtual escape room?

Onze digitale dossiers zijn zowel geschikt voor starters als meer ervaren speurneuzen. Tijdens het spel wordt je begeleid door onze digitale chatbots, terwijl je documenten analyseert, getuigen ondervraagt en sociale media afspeurt. Enne… kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je in onze besloten Facebookpagina altijd een mede-detective om hulp vragen!

Online Escape Room 1: Dossier Kost

  • Moord locatie: het meisjesinternaat Victoria Couper College
  • Mysterie: Wie heeft docent Emilie Grahem vermoord?

escape room digitaal

Het verhaal van deze digitale escape room:

Op het meisjesinternaat Victoria Couper College worden de dochters van machtige diplomaten en rijke managers opgeleid om de leiders van morgen te worden. De lessen zijn uitgebreid, maar moord zat niet bij het uitgebreide lessenpakket inbegrepen. Leerkracht Emilie Grahem is dood teruggevonden in haar slaapkamer en de kostschool is in rep en roer. Jij wordt op de zaak gezet om deze moord op te lossen.

  • Wilde een docente haar collega finaal de mond snoeren?
  • Of was het misschien een ontevreden leerling die deze docente een bloederig lesje wilde leren?

Koop het digitale spel hier in onze webshop en krijg direct toegang tot deze zaak!

Online Escape Room 2: Dossier Inkt

  • Moord locatie: in het huis van een schrijver
  • Mysterie: Heeft Menno Morris zelfmoord gepleegd? Of is het toch moord?

online escape room

Het verhaal van deze digitale escape room:

Net na het binnenhalen van een monsterdeal voor zijn nieuwe boek, wordt Menno Morris dood aangetroffen achter zijn bureau.Het bewijsmateriaal lijkt te wijzen op zelfmoord, maar jij ziet toch echt andere aanwijzingen.

  • Maar waar is Menno’s gsm dan naar toe?
  • En waar is zijn mysterieuze manuscript waar heel dit onderzoek om lijkt te draaien?

In deze zaak vloeien fictie en de huiveringwekkende realiteit naadloos in elkaar over. Waar stopt het verhaal en waar begint de waarheid? Komt de moordenaar van Menno weg met zijn gruweldaad of herschrijf jij als rechercheur alsnog het einde van deze bloedstollende thriller? Koop het digitale spel hier in onze webshop en krijg direct toegang tot deze zaak!

Online Escape Room 3: Dossier As

  • Moord locatie: een bejaardentehuis
  • Mysterie: Waarom had de overleden Antje Verhoef een gevulde urn in haar kast verstopt? En van wie is het as?

online escape room 2 personen

Het verhaal van deze digitale escape room:

Wanneer Antje van den Hoef onverwacht sterft in het bejaardentehuis, laat ze haar geliefden en de politie met veel onbeantwoorde vragen achter.

  • Waarom wilde ze gecremeerd worden?
  • Waarom had ze al een urne? En waarom is die urne al voor de crematie gevuld?

Er is geen lijk. Enkel een urne met as.

Jaag als rechercheur op het onwaarschijnlijke jachtterrein van het bejaardentehuis naar een koelbloedige moordenaar. Koop het digitale spel hier in onze webshop en krijg direct toegang tot deze zaak!

Voordelige bundel: 3 online escape rooms met korting

digitaal escape room

Ben jij helemaal in de ban van online escape rooms en begint je hart al sneller te kloppen bij het lezen van al deze digitale moordzaken? Dan hebben we goed nieuws: je hoeft helemaal geen keuze te maken! Sterker nog: als je deze 3 digitale escape rooms in één keer aanschaft, krijg je van ons een fikse korting. Nieuwsgierig? Bekijk deze crimineel goede spellenbundel hier in onze webshop en duik direct in onze online detective games.

Terug naar blog

Wil jij ook een misdaadzaak oplossen?