Hoe start ik een dossier op?

Hoe start ik een dossier op?

Vooraleer we hieraan beginnen, moet je weten dat we zowel digitale als analoge moordzaken aanbieden. Er is namelijk een groot verschil in de manier waarop je het spel kan beginnen. Wil je weten wat het verschil is tussen de twee? Lees dan zeker onze blog over het verschil tussen digitaal en analoog.

Hoe start je een digitaal dossier?

Wanneer je een digitale moordzaak bestelt, krijg je meteen een mailtje toegestuurd. Vanuit dat mailtje ga je naar jouw account op onze website. Daar zie je je volledige bestelgeschiedenis en kan je aan je onderzoek beginnen.

Om het spel te beginnen, klik je gewoon de op naam van het dossier. Die link leidt je naar een inleidende pagina van de moordzaak. Klik beneden op de knop, die wijst je naar de chatbot. Je avontuur kan beginnen.

Mocht het moorddossier meer tijd innemen dan gedacht, kan je op elk moment stoppen. Zorg je er wel voor dat je volgende keer dezelfde browser gebruikt en dat je je cookies niet wist? Dan kan er geen probleem zijn. Als je nog vragen hebt, staan onze vrijwilligers 24/7 klaar in onze facebookgroep ‘Crimibox Office’.

Hoe start je een analoog dossier?

Wanneer je een analoog moorddossier bestelt, wordt het dossier binnen drie werkdagen verzonden. Er is geen tijdsdruk om het spel te spelen. De doos en het mysterie erin wachten geduldig tot jij en je vrienden er klaar voor zijn.

Vergis je niet, ook hier moet je veel online speuren. In het dossier zit er een “Read me first”. Daarop zie je de QR-code om naar de chatbot te gaan. Deze chatbot zal jouw partner in crime zijn terwijl jij verdachten ondervraagt en loodzware puzzels kraakt.

Mocht het moorddossier meer tijd in beslag nemen, dan kan je op elk moment stoppen. Zorg je er wel voor dat je, net zoals bij de digitale moordzaken, dezelfde browser gebruikt en dat je je cookies niet wist? Dan kan er geen probleem zijn. Bij andere vragen kan je altijd terecht in onze facebookgroep ‘Crimibox Office’ waar 13.000 detectives je met alle plezier verder helpen.

Terug naar blog

Wil jij ook een misdaadzaak oplossen?